fredag den 10. oktober 2014

Tilbage igen og lille kage

English below.

Jeg holder mig nogle lidt lange pauser fra alt det her blog noget, men nu har jeg alligevel fået lyst til at vende tilbage. Denne gang vil, der nok komme lidt mad ind over bloggen også, da min kærlighed er faldet på en kost uden sukker og alt for meget gluten.

DET SKAL FEJRES - med kage, MUMS.

Med udgangspunkt i en opskrift jeg fandt på nettet har jeg lavet min egen udgave af en græskarkage, I får opskriften her:

Græskarkage

Ingredienser
4 æg
1 dl kokosmælk
100 g smør
½ græskar (jeg brugte en halv hokkaido)
2 bananer
Saften fra 1 rød grape
2 dl sesammel
4 tsk loppefrøskaller/HUSK
1 spsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk vanilje
½ tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
2 spsk sukrinGold
 

græskarpuré
Del græskarret i to og fjern kernerne i midten. Skær skrællen af og skær i små tern. Læg dem på bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 30min.


Kagen
Tilsæt æg sammen med kokosmælk og det smeltede smør i foodprocessoren til mosen.  Rør det godt sammen. Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør. 
Hæld dejen over i en springform beklædt med bagepapir for nemhedens skyld, og bag den ca. 35-40min i ovnen ved 200 grader.

Lad den køle af, inden du spiser den. 

Jeg rørte en flødeosteglasur af marcapone (du kan også bruge philadelphia eller Ricotta), med sukrin melis og saft og skal fra 1-2 øko citroner.

MUMS, siger jeg bare!




ENGLISH:
I found a receipe online and changed it quite a bit. It is gooooood😄
And no grain or sugar😊

Pumpkin Cake

Ingredients
4 eggs
1 cup coconut milk
100 g butter
½ pumpkin (I used half of a large Hokkaido)
2 banana
Juice of 1 red grape
2 dl sesame flour
4 teaspoons of psyllium
1 tablespoon cinnamon
1 teaspoon cardamom
1 teaspoon vanilla
½ teaspoon ground ginger
1 teaspoon baking powder
2 tablespoons sukrinGold or coconut sugar 
 
 Pumpkin puree
Share pumpkin in two and remove the seeds in the middle. Peel of the outside Shell and cut into cubes. bake them in the oven at 180 degrees for 30 minutes.

blend them in a food processor along with banana and grape juice.


Cake
Beat eggs with coconut milk and then add the pumpkin puree and the melted butter. Stir it well. Add all of the dry ingredients and stir. Pour the mixture into a small baking dish lined with baking paper for convenience and bake about 30-35 minutes in the oven at 200 degrees.

I whipped up a cream cheese frosting of marcapone (you can also use philadelphia or ricotta), with sukrin sugar and the juice and peel of 1-2 eco lemons.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar